Szolgáltatások

Online védőnői szolgáltatások Eker Tímea diplomás védőnővel. A legfontosabb tudnivalók kismamáknak, leendő anyukáknak, szülés után álló pároknak, leendő apukáknak. Kényelmesen, otthonról, biztonságos fizetéssel.

Hogyan történik a tanácsadás?

Miután kiválasztottad a kiszemelt szolgáltatást, foglald le az időpontfoglalás gombra kattintva. Külön egyeztetésre nincs szükség, mert a naptáram mindig naprakész. Ezt követően Te is és én is visszaigazolást fogunk kapni a foglalásodról. Ha vannak előre felírt kérdéseid, azokak el tudod küldeni nekem az eker.timea@gmail.com-ra is a tanácsadás előtti napokban. A konzultáció elején átnézzük a kérdéseidet, és az óra alatt vagy a végén megválaszolom azokat.

Ha még nincs rólad / rólatok információm, akkor a kiválasztott témához kapcsolódóan emailbe elküldök neked egy nyomtatványt amit kérlek tölts ki és küldd vissza nekem. Így időt spórolhatunk azzal, hogy átlátom az előzményeket illetve az aktualitásokat veled / veletek kapcsolatban. Ha ez kimarad természetesen tudjuk pótolni a konzultációs időből is.

Külön felkészülök minden alkalomra, így én is hozom a legfontosabb témákat, amikre a leendő kismama esetleg nem gondolt. Az óra után pedig át fogok küldeni Neked egy összefoglalót, ami tartalmazza az érintett témákat. 

Terhesség

Babavárásra készülés, várandósság

Újszülött

Szülés, újszülött gondozás, gyermekágy

Gyerek fejlődés

Szoptatás, az első év a baba és a mama életében

Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Babavárásra készülve

14.990 Ft / 90 perc

Ebben a csomagban ráhangolódunk a babavárásra, pontosabban megtudhatod mik segítenek hozzá a fogantatás sikerességéhez. Milyen vitaminokat érdemes fogyasztani, hogy támogatni tudd kisbabád egészséges fejlődését, továbbá beszélgetünk arról is milyen életmód járulhat hozzá az egészséges várandósság megtartásához.

Érinteni fogjuk a várandósság alatti táplálkozás alapjait és a higiéniát. Átbeszéljük milyen ártalmak lehetnek a mindennapokban amikre fogantatásra készülve érdemes odafigyelnünk.

vedonoi-szolgaltatas-babavaras
eker timea vedonoi szolgaltatas
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Várandósság - 1. Trimeszter

14.990 Ft / 90 perc
Átbeszéljük a várandósság alatt mikre érdemes odafigyelnünk, hogy támogatni tudjuk csöppségünk fejlődését. Kitérünk arra milyen magzatkárosító hatásokkal találkozhatunk a mindennapokban. Továbbá, hogy milyen életmóddal tudjuk támogatni várandósságunk egészségét, és magzatunk fejlődését.
 
Felkészítelek a babavárás első felében jelentkező testi változásokról, valamint beszélgethetünk arról is, hogy milyen lelki átalakuláson mész keresztül és természetesen megoldást találunk az esetleges nehézségeidre. 
Megbeszéljük milyen vizsgálatok fognak történni az elkövetkezendő pár hónapban, ezek mikor várhatóak mik fognak történni a vizsgálatokon és hogy miért fontosak ezek.
 
Tájékoztatlak arról is akkor hogy a kötelezőkön túl még milyen választható genetikai vizsgálatok vannak.
Illetve beszélgetünk a várandósság alatti egészséges életmódról ami hozzájárul a kiegyensúlyozott várandósághoz és csöppségünk megfelelő fejlődéséhez.
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Várandósság - 2. Trimeszter

9.990 Ft / 60 perc
Átbeszéljük az eddig és most várható változásokat melyek téged és a kisbabádat is érintenek. Kitérünk arra milyen vizsgálatokon kell részt venned az elkövetkezendő hónapokban. Valamint, hogy ezeken a vizsgálatokon mik fognak történni, miért fontosak.
 
Átbeszéljük, hogy mit ad a várandósság alatti testmozgás, mik azok a mozgásformák amelyeket biztonsággal végezhetsz a várandósság alatt is, és milyen veszély források lehetnek. 
 
Tippeket adok, hogyan tudod az alvást megkönnyíteni nagy pocakkal. 
Átbeszéljük a várandósság alatti öltözködés alapjait és arra is kitérünk hogy a babavárás alatt mikre érdemes odafigyelnünk ha utazni szeretnénk. 
Igény szerint beszélgetünk a babavárásod alatti testi és lelki változásokról és a nehézségeire megoldásokat ajánlok fel.
eker timea védőnői szolgáltatás
vedonoi-szolgaltatasok-harmadik-trimeszter
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Várandósság - 3. Trimeszter

9.990 Ft / 60 perc
A várandósság utolsó hónapjai számtalan meglepetéseket tartogathat a számunkra. Nagyobb eséllyel érezhetünk a várandóságra jellemző tüneteket. Ezek a változások nem a csak a testünkre de a lelkiállapotunkra is kihathatnak.
 
Átbeszéljük az aktuális nehézségeidet és megoldást találunk rájuk. A várandóság vége felé már nagyvonalakban tudhatod milyen vizsgálatok várnak rád, de ettől függetlenül
igény szerint megbeszéljük milyen vizsgálatokon fogsz résztvenni az utolsó hónapokban. 
 
Elmondom neked miket érdemes bepakolnod magadnak és újszülötteknek a kórházi csomagba. Kitérünk arra is, hogy milyen jelei vannak a szülés megindulásának és milyen helyzetben mit érdemes tenned. 

A hónap kiemelt szolgáltatásai

Újszülött gondozás

A kritikus első napok, hetek

Ft 9 990
60 perc
  • Higiénia tudnivalók
  • Testi fejlődés
  • Mentális fejlődés

Felkészülés a szülésre

Kórház előtt, alatt, után
Ft14990
Ft 12 990 90 perc
  • Fizikai változások, hormonok
  • A szülés beindulása
  • Regenerálódás
Népszerű

Az első trimeszter

Várandósság alatti gondozás

Ft 14 990
90 perc
  • Vitaminok, étrend
  • Magzatkárosító hatások
  • Magzatfejlődés
Védőnői szolgáltatás - Felkészülés a szülésre
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Felkészülés a szülésre

14.990 Ft / 90 perc
Gyermekünk világrajövetelének pillanatai egy leírhatatlan csodának a része. A várandósság egész ideje alatt hol tudatosan, hol kevésbé, de igyekszünk a lehető legjobban felkészülni erre az életeseményre. De ahhoz, hogy magabiztosabbak tudjunk lenni és minél inkább át tudjuk adni magunkat a szülés élményének, fel kell készülnünk lelkileg és mentálisan is a “feladatra”.
Segítek!
 
Átbeszéljük honnan tudhatod, hogy hamarosan elérkezik a szülés ideje, milyen jelzéseket ad ehhez tested. Megbeszéljük lépésről lépésre milyen szakaszai vannak a szülésnek és ezekben a szakaszokban mire számíthatsz. Tippeket adok hogyan tudod támogatni a vajúdás folyamatát. Igény szerint közösen szülési tervet készítünk.
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Újszülött gondozás

14.990 Ft / 90 perc
Egy kisbaba érkezése a családba a hatalmas élmény és öröm. Szerintem egy új életszakaszra mindig érdemes felkészülnünk, hogy magabiztosabban vághassunk bele a szülőség adta élményekbe. Ezért, beszélgetünk arról, hogy miket érdemes beszerezni már a baba érkezése előtt. Illetve segítek, hogy milyen szempontok szerint érdemes választani egészen a gyógyszertári termékektől a bababútorokig.
 
Felkészítelek, hogyan érdemes az újszülöttedet ápolni és gondozni, illetve hogy mikre érdemes odafigyelni az újszülött gondozás alatt, hogy minél magabiztosabb lehess magadban. Igény szerint tájékoztatást adok neked a csecsemő újraélesztési technikákról.
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Gyermekfejlődés

9.990 Ft / 60 perc
Gyermeked életkorának megfelelően átbeszéljük az adott korosztály fejlődési ütemét és életkorbeli sajátosságait. Tippeket adok hogyan tudod otthon is fejleszteni gyermeked beszéd / mozgás / értelmi és érzelmi fejlődését. 
 
Elmondhatod ha valahol elakadtál vagy nem találsz megoldást gyermeked nevelésében, gondozásában és megoldást találunk rá. Ha nehéz a napirend összeállítása, ha nem eszik vagy nem alszik jól babád keress fel bátran. 
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Szoptatás és gyermekágy

9.990 Ft / 60 perc
Ebben a csomagban olyan tanácsokkal látlak el amelyek hozzásegítenek a szoptatás sikerességéhez. Előre felkészítelek az esetleges nehézségekre, hogy magabiztosan állj az újszülötteddel a szoptatás elé. Átbeszéljük hogyan tudjátok kisbabáddal elsajátítani a jó szopási technikát, és milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz hogy ez működjön. Kitérünk arra, hogy az anyatejes táplálás hogyan járul hozzá a kisbabád egészségéhez és neked milyen pluszokat tud adni. Igény szerint beszélgethetünk az anyatej tárolásáról.
 
A szülést követő hat hét a gyermekágyi időszak amire fel kell készülünk. Megtudhatod milyen folyamatok zajlanak ez időszak alatt a testedben és azt is, hogy lelkileg milyen átalakulásokra számíthatsz. Illetve átbeszéljük hogyan érdemes felkészülnöd az új és szenzitív időszakra a baba születése előtt. 
Szoptatás és gyermekágy - védőnői segítséggel
Online védőnői szolgáltatás
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

Kötetlen téma

9.990 Ft / 60 perc
Tudom sokszor nem kategorizálhatóak a kérdések és az aggodalmak. Itt a témát vagy témákat te választod. Arról beszélgetünk és arra találunk megoldást amit te nehézségnek érzel, vagy amiben bizonytalan vagy. Ne aggódj itt nincs tabu és olyan sincs hogy buta kérdés.
 
Ezeken a témákon túlmenően feltűnt, hogy maradt két olyan fontos témakör amikre még szükség lehet. Szerintem az egyszerűség kedvéért bele tudjuk rakni egy csomagba a két témát. A téma neve szoptatás / gyermekágy. Erre is írtam leírást, hogy mit tartalmazna a csomag, illetve árajánlatot is készítettem hozzá.
Babatervezés. várandósság. gyermekfejlődés.

12 hónapos csomag

89.990 Ft / 12 x 60 perc

Ha ezt a csomagot választod akkor a babád megszületésétől kezdve 1 éves koráig minden hónapban (az időpontot természetesen előre betudod jelölni, illetve útközben tudsz is rajta módosítani) 1 órás tanácsadást biztosítok a számodra.

Így folyamatosan figyelemmel tudom kísérni gyermeked fejlődését hónapról- hónapra és veled együtt támogatni is azt. Minden hónapban segítségedre leszek az aktuális nehézségek megoldásában. Átbeszéljük melyik hónapban miként fejlődik kisbabád és hogyan tudod a mozgás / értelmi és érzelmi fejlődését leginkább támogatni. Nemcsak az újszülött és csecsemő teljeskörű gondozásában, de hozzátok igazodva nevelési praktikákban is számíthatsz rám.

Segítek, hogy miként tudod csöppségednek kialakítani és megtartani a napirendet, mikre érdemes odafigyelned, hogy kisbabád étvágya és alvása kiegyensúlyozott legyen. Továbbá aktuális és személyre szabott tippeket adok, hogy mik azok a dolgok amikre mindenféleképpen érdemes odafigyelned csöppséged növekedése során, hogy mindvégig támogatni tud ld gyermeked fejlődését. 

Online védőnői szolgáltatás

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb akciókról, posztokról.